Rolgordijn

Heerlijk in de schaduw met een knikarmscherm in Gent

Als u langskomt in de showroom van De Maesschalck in Gent dan vertellen wij u, onder het genot van een kopje koffie, alles wat u wilt weten over knikarmschermen.

Het is stralend weer en u heeft tijd gemaakt om ’s middags een uurtje de zon in te gaan. Maar wat kan een uur lang duren in die brandende zon. Het zweet parelt op uw voorhoofd. Dit is toch niet zo fijn als u in gedachten had. Dan toch maar naar binnen, jammer hoor… Dit is verleden tijd als u een zonnescherm met knikarm aanschaft voor uw terras. U zult nooit meer oververhit raken.


De pluspunten van knikarmen

Het assortiment aan kleuren voor het doek is enorm en u kunt de kleuren ook nog eens combineren. Dan worden ze met een speciale techniek verlijmd. Voor koude avonden kunt u nog kiezen voor een terrasverwarmer en/of verlichting aan het scherm.


 • De bak waarin het doek zit is weersbestendig.
 • De constructie met knikarmen wordt aan de gevel gemonteerd en is stevig en duurzaam.
 • U heeft vanwege de horizontale stand van het zonnscherm een vrije doorloop onder het doek, wat ervoor zorgt, dat u alle ruimte onder het scherm kunt benutten.
 • Ook geschikt voor grote terrassen tot 10 meter breed en 4 meter diep.
 • Gordijnen en meubels verkleuren nauwelijks meer.
 • Het doek is vet-, vuil- en waterafstotend.
 • Ook in huis zal de temperatuur dalen.


 • Bediening van het zonnescherm

  U heeft een keuze die uiteenloopt van handmatige bediening met een wandopwinder of draaistang tot een compleet elektrisch systeem met afstandsbediening.  Schermonderhoud

  Het onderhoud bestaat uit het 1x per jaar goed reinigen van het doek en de armen. Is het doek nat geworden door een regenbui? Laat het dan eerst goed drogen voor u het weer in de bak rolt.

  Als u uw terras wilt aanvullen met een schaduwrijke plek en dat wilt bereiken met een knikarmscherm, nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom, waar wij u uitgebreid van advies kunnen voorzien.