Rolgordijn

Binnenzonwering

De trends in de zonwering branche veranderd voortdurend. Ook uw interieur veranderd van tijd tot tijd. Wij bieden u onderandere verschillende zonweringen aan wat een mooie aanvulling geeft op u wooninrichting. Zoals jaloezie├źn, lamellen, vouwgordijnen enzovoorts. Tevens rolgordijnen zitten ook in ons assortiment.

Rolgordijnen zijn gordijnen die passen in vrijwel elk interieur en ze zijn erg populair. Dat komt doordat het erg voordelig, functioneel en veelzijdig zijn.

Een rolgordijn wordt aan de binnenkant van uw raam gemonteerd en u kunt het gemakkelijk naar boven en naar beneden bedienen. De meeste rolgordijnen worden van polyester gemaakt. De belangrijkste functie van een rolgordijn is dat het zonlicht tegenhoudt en dat de ruimte wordt verduisterd.

Rolgordijnen zijn er in verschillende soorten, kleuren en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rolgordijn met een verduisterende stof, of bijvoorbeeld een rolgordijn die vochtbestendigd is waardoor deze ideaal is voor in bijvoorbeeld een badkamer.

Ook kunt u kiezen een duo-rolgordijn. Dit zijn rolgordijnen waarbij de banen in het gordijn wisselend open en gesloten zijn. Zo kunt u spelen met het lichtinval.

Onderhoud

Om zo lang mogelijk van uw binnenzonwering te genieten kunt u het beste eens in de drie maanden de eventuele vlekken of vuiligheid afnemen met een licht vochtige doek.

Bent u woonachtig in de regio van Gent en geïnteresseerd in zonwering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!